Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Petak 20.05.2011.
00:46
Srna A
Nemačka kompanija "Minhen re", jedna od najvećih osiguravajućih kuća na svetu, nagradila je svoje najbolje službenike žurkom na kojoj su mogli da koriste usluge prostitutki. Ova kompanija pruža uslugu dodatnog osiguranja, odnosno funkcioniše kao osiguravajuća kuća za druge osiguravajuće kuće.
Petak 20.05.2011.06:38
Народе, само је питање времена када ће та сатанска глобализација и екуменизам довести до тоталног уништења свега светог и људског! Све више се на западу велича неморал, блуд, иде се на распаљивање свих врста страсти под маском људских права и демонкратије! Најгоре је то што се беспоштедно намећу њихова болесна схватања остатку света! Узеће нам све што је свето ако им не станемо на пут! Нови светски поредак који се увелико гради и реализује је нова Содома и Гомора. Будимо, макар и задњи, који ћемо одолевати тој сатанској америчко-енглеско-ватиканској агресији! Остало је само још душе да им продамо! Само нам Светосавље може помоћи и спасти нас!
Petak 20.05.2011.09:44
Iz teksta se vidi da je ideja o orgijama bila sa mesta nekog supervizora koji više ne radi u osiguravajućoj kompaniji,a umesto da brinemo o stranim dušama,bolje da pogledamo svoje dvorište gde pičke političke,tajkuni i novopečeni biznismeni prave žurke sa maloletnicima,obiljem narkotika i drugim degradirajućim simbolima moći!
Petak 20.05.2011.10:04
braco srbi i sestre srpkonje. ovde moze veceras zurka da se napravi. ko je za neka se odazove. ( naravno da mogu i ostale nacionalnosti. cak su i pozeljni. )
Petak 20.05.2011.20:26
stigao. pa da pocnemo. morao sam jednu pre zurke. da razbijem tremu. ziveli braco srbi i sestre srpkinje. u zdravlje nama i nasim najmilijima. idemo...
Subota 21.05.2011.09:47
Brate,nije bilo kao na Evi,ali bilo je dobro.Samo da nas je bilo više jbg.Probudim se jutros,neki minut posle 5,znači da sam se nalio po meri,taman.Skoro sam celu flašu sam stukao,nisam baš mnogo zarđao,sobziorm da ne pijem često..Našao sam Kuma Patka sinoć negde,ovi ga jurili,Dudule i ekipa,ali ga nema da dođe.Plus,od našeg razgovora mi se mota Brus i oni apartmani gore po glavi.
Subota 21.05.2011.10:35
Ma lepo vam bilo..kad bi se skupili u punom sastavu..treso bi se portal....ajde darksajda da nagovorimo da dodje na mazeltof,pa da cujem njegov muzicki ukus...a za brus blace i dr. Varosice...uh kako smo voleli da lemamo te iz bg...to je bila poslastica..cim pocne da se kurci.uh....al ako dobar momak...taj se onda provede.ko nikad u svom zivotu....tako i prema svima drugima....nema gostuljubivijih ljudi od nas..al bez da nas ponizavaju.
Subota 21.05.2011.10:53
Jednom,naletim ja na ekipu neku iz BGD,gore kod JAT apartmana,kažu idu u diskoteku da lemaju neke,tukli nekog njihovog prethodno veče.Ja pitam šta mu je,kažu samo par modrica.Reko,nisu njega tukli,ovde ne računaju da je tuča ako bar jedno oko nije iskopano.Olešili ih neki iz Brzeća to veče totalno.Jbg,nisu znali,mene nisu hteli da slušaju.
Subota 21.05.2011.11:17
Ma brate daj Boze...ali nema ti vise onih tradicionalnih kafana..gde ce da cujes narodnu muziku..sve to glumi zapad i tako se oblace i cesljaju..pederkasti ovi tamo klinci...a kad vidim moju generaciju...i dalje bodi bilding..misici kajle..to mi se jedno vreme tamo tako smucilo..al sad mi ..bas pravo muski maco balkanski izgleda...ja sam bio miran i nisam voleo tuce...al ovi drugi ko besni psi
Nedelja 22.05.2011.09:47
Smirite se drugovi, sta ako je vest samo patka za stampu........oladte se malo......:-)

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)